Home

Welkom op de website van Praktijk Mieke Stevens. U heeft wellicht elders over de praktijk gelezen, of u bent door uw (bedrijfs)arts of specialist naar deze pagina verwezen. Of misschien zocht u op internet naar een plek waar u kunt lezen over de klachten die u ondervindt.

Via het menu treft u op de volgende pagina’s informatie aan over het behandelen van pijn, stress en klachten die niet altijd direct een duidelijk aanwijsbare lichamelijke oorzaak hebben, maar wel voor veel spanning en ongemak zorgen.

U kunt de verschillende onderwerpen uit het menu los van elkaar lezen of (voor een complete indruk) kijken bij de inleiding, het gedeelte voor cliënten en de aangeboden therapieën. Leest u alles op uw gemak, voor vragen of het maken van een oriënterende afspraak kunt u gebruik maken van de adresgegevens of het contactformulier. Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts (een verwijzing) direct contact met de praktijk op te nemen. 

Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.