Praktijkinfo

Adresgegevens:
Huijgenslaan 1
5615 LL Eindhoven
06-10603336 (telefoon/WhatsApp)
mail@praktijkmiekestevens.nl


Lidmaatschapnummer VVH: 310A
AGB-code zorgverlener: 90027888
AGB-code praktijk: 90006835
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 17237870


Praktijk Mieke Stevens is makkelijk te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. De praktijk is gelegen aan de Huijgenslaan, een zijstraat van de Gestelsestraat. Gratis parkeren is mogelijk in de Jan van Boendalelaan of aan de Gestelsestraat richting de Rondweg.

Route (klik voor groot)

Via onderstaande links kunt u opzoeken hoe u het makkelijkst bij de praktijk komt. In uw GPS routeplanner kunt u eenvoudig het adres Huijgenslaan 1 te Eindhoven invoeren.




Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Praktijk Mieke Stevens heeft zeer goed kennisgenomen van deze wet en garandeert dat de bijzondere persoonsgegevens over uw gezondheid slechts door één persoon worden vastgelegd, gezien, gewijzigd en beheerd. U kunt altijd navraag doen naar uw dossier. Voor verdere details verwijs ik u graag naar de privacyverklaring (hiernaar wordt ook verwezen in uw behandelovereenkomst).

Deze website gebruikt geen cookies. Er worden dus geen gegevens over uw bezoek aan de website bewaard.


Heeft u een klacht? Een goed gesprek met mij kan de lucht klaren. Mocht u desondanks behoefte hebben aan een gesprek met een onafhankelijk vertrouwenspersoon, dan kunt u dat aanvragen via de klachtenprocedure van de Vereniging voor Haptotherapeuten.


Praktijk Mieke Stevens is gehouden aan de beroepscode voor haptotherapeuten. Deze kunt u vinden in de mediatheek van VVH.