Uw bezoek aan de praktijk en Covid-19/Corona

De praktijk is gewoon geopend. U bent dus van harte welkom voor het voorzetten van uw behandeling of een intake naar aanleiding van uw klachten (zie s.v.p. elders op de website voor specialisaties en aanpak). Met of zonder verwijzing, u kunt rechtstreeks contact opnemen via telefoon, app, mail of het contactformulier.

De basis voor de behandelingsmogelijkheden wordt uiteraard gevormd door de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarnaast gelden de richtlijnen van de beroepsverenigingen en tot slot – heel belangrijk – het eigen verstand én gevoel.

Daartoe graag de volgende opmerkingen met betrekking tot/ter voorbereiding op uw consult:

-Heeft u klachten zoals verkoudheid, griepverschijnselen en/of koorts: komt u dan liever niet, in verband met ieders gezondheid, binnen en buiten de praktijk. Dit spreekt eigenlijk vanzelf.

-Vermoeidheidsklachten vallen daarentegen echter vaak samen met problemen waarvoor u juist behandeld zult worden, deze zijn in geïsoleerde vorm dus minder alarmerend.

-In de praktijk(ruimte) wordt er alles aan gedaan om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen; u zult niet of nauwelijks in aanraking komen met andere bezoekers, er is ontsmettingsmiddel voor de handen aanwezig en ook zijn er eventueel medische mondkapjes beschikbaar.

-Het heeft nog steeds de voorkeur dat u zélf twee (grotere) handdoeken meeneemt, eventueel meer als u snel last heeft van kouwelijkheid (de ruimte is overigens uiteraard op normale en aangename temperatuur).

Tot slot – na al deze wat klinische maar noodzakelijke aanwijzingen – graag de nadruk op het feit dat het goed en belangrijk is dat u zich juist nu weer laat behandelen! Deze periode zal bestaande klachten van stress, angst, blokkade, trauma en frustratie in veel gevallen verergerd/aangewakkerd/omhooggehaald hebben. Uitstel van behandeling is ongewenst, dus twijfel niet en neem contact op. Alles wordt in het werk gesteld om in een veilige omgeving aan uw gezondheid en welzijn te werken!