Uw bezoek aan de praktijk en Covid-19/Corona

Sinds enige tijd is de praktijk weer geopend. U bent dus van harte welkom voor het voorzetten van uw behandeling of een intake naar aanleiding van uw klachten (zie s.v.p. elders op de website voor specialisaties en aanpak). Met of zonder verwijzing, u kunt rechtstreeks contact opnemen via telefoon, app, het contactformulier, mail of sociale media.

De basis voor de behandelingsmogelijkheden wordt uiteraard gevormd door de algemene richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarnaast gelden de richtlijnen van de beroepsverenigingen en tot slot – heel belangrijk – het eigen verstand én gevoel.

Daartoe graag de volgende opmerkingen met betrekking tot/ter voorbereiding op uw consult:

-Heeft u klachten zoals verkoudheid, griepverschijnselen en/of koorts: komt u dan liever niet, in verband met ieders gezondheid, binnen en buiten de praktijk. Dit spreekt eigenlijk vanzelf.

-Vermoeidheidsklachten vallen daarentegen echter vaak samen met problemen waarvoor u juist behandeld zult worden, deze zijn in geïsoleerde vorm dus minder alarmerend.

-In de praktijk(ruimte) wordt er alles aan gedaan om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen; u zult niet in aanraking komen met andere bezoekers, er is ontsmettingsmiddel voor de handen aanwezig en ook zijn er (medisch volledig correcte, hoogste categorie) mondkapjes beschikbaar – alsmede handschoenen. Door de therapeut sowieso gebruikt, voor de cliënt naar wens.

-De behandelomgeving wordt na iedere cliënt ontsmet en gereinigd; het toilet is (in principe) niet toegankelijk – houdt u daar alstublieft rekening mee.

-In tegenstelling tot de gebruikelijke service vragen we u om zélf twee (grotere) handdoeken mee te nemen, eventueel meer als u snel last heeft van kouwelijkheid (de ruimte is overigens uiteraard op normale en aangename temperatuur).

Tot slot – na al deze wat klinische maar noodzakelijke aanwijzingen – graag de nadruk op het feit dat het goed en belangrijk is dat u zich juist nu weer laat behandelen! Deze periode zal bestaande klachten van stress, angst, blokkade, trauma en frustratie in veel gevallen verergerd/aangewakkerd/omhooggehaald hebben. Uitstel van behandeling is ongewenst, dus twijfel niet en neem contact op. Alles wordt in het werk gesteld om in een veilige omgeving aan uw gezondheid en welzijn te werken!