Links

KNGF

Hier maakt u kennis met de verschillende fysiotherapie-specialismen, vindt u informatie over verschillende soorten aandoeningen en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

NFP

Deze site heeft primair tot doel patiënten, verwijzers, leden en geïnteresseerden te informeren over het indicatiegebied, behandelwijze en organisatie van fysiotherapeuten die zich door middel van uitgebreide scholing hebben gespecialiseerd in de psychosomatiek.

VVH

Website van de Vereniging Van Haptotherapeuten VVH, bedoeld voor belanghebbenden, belangstellenden en leden.

Fasciatherapievereniging

Pagina van de beroepsvereniging van fasciatherapeuten in Nederland. Met informatie over het vakgebied, een lijst van aangesloten therapeuten en ervaringen van patiënten.

NOLK

Het doel van NOLK is de uitwisseling en afstemming tussen instellingen en professionals, op het gebied van Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (OLK), te optimaliseren. NOLK wil op strategisch niveau (rand-)voorwaarden helpen scheppen die de kwaliteit van zorg voor patiënten met OLK verbeteren.

EAPM

De European Association of Psychosomatic Medicine heeft als hoofddoel het bevorderen van een geïntegreerde, psychosomatische benadering van gezondheid en ziekte.